Winterse gezelligheid met een mooie haard van Haardenexpert!

Sommige mensen hebben een hekel aan de koud, anderen vinden de winter juist  het favoriete seizoen. In feite heeft elk seizoen zo zijn charme. En als we iets met de winter associëren dan is het wel warmte en gezelligheid in huis. Om dit plaatje compleet te maken is een mooie haard een toevoeging. Het staat gezellig, geeft een warme sfeer en geeft daarnaast ook nog eens warmte af.  Koop nu ook de haard voor bij u thuis zoals de Barbas Panolux 52.

De gezelligheid van een houtkachel!

Gaskachels zijn steeds meer in opkomst maar niets overtreft de gezelligheid die een echte houtkachel uitstraalt. Het verse hout wat brandt, knisperend haardvuur brengt ultieme gezelligheid maar vooral ook warmte in huis. En dat is natuurlijk ook een mooie bijkomstigheid. De Haardenexpert beschikt over een uitgebreid assortiment aan haarden waaronder houtkachels. Hier kunt in de showroom uitgebreid inspiratie opdoen voor een houtkachel wat bij u en de woning past!

Ook een houtkachel in huis?

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden en de kachels zijn in verschillende maten verkrijgbaar, zowel voor een grote als kleine woning in klassiek of juist modern design. Wie weet zit u straks ook warm bij eigen kachel, misschien is dat wel deze houtkachel bijvoorbeeld!

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.