Wilt u traumatherapie in Amsterdam volgen

Wanneer u in het verleden iets heel erg heftigs heeft meegemaakt kan dit nu een trauma als gevolg hebben. Een trauma kan veel schade in uw leven aanrichten. Merkt u dat u het in uw eentje niet meer kunt verwerken? Wellicht dat traumaverwerking dan de oplossing kan bieden. Voor traumatherapie in Amsterdam bent u bij Empower geheel aan het juiste adres. Wij passen bijvoorbeeld EMDR of gedragstherapie toe. Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie ..

Vrijblijvend kennismaken met onze praktijk

Wij begrijpen dat u wellicht eerst behoefte heeft aan een kennismaking met ons voor u zich officieel bij ons inschrijft. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om eerst een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek te volgen. Dit gesprek duurt 45 minuten. Het prettige aan onze praktijk is dat u binnen een korte periode bij één van onze therapeuten terecht kan.

Onze website voor alle informatie

Wilt u meer informatie over onze traumatherapie in Amsterdam? Ga dan naar onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.