Waarom een assertiviteitstraining in Rotterdam?

Niet iedereen vindt het even makkelijk om met andere mensen om te gaan als we het hebben over je mening uiten. De één is hier erg passief in. Dit kun je vertalen naar een bepaalde onzekerheid die ervoor zorgt dat je eigenlijk niet zo goed durft te zeggen wat je ergens van vindt. De ander is het tegenover gestelde hiervan, namelijk agressief. Dit bekent dat je altijd je mening laat weten, ook als dit ten koste gaat van de gevoelens van andere mensen. Als je iemand kent of bent die één van deze twee houdingen aanneemt, raad ik een assertiviteitstraining in Rotterdam aan.

Wat leer je bij de training?

Bij de training leer je een assertieve houding aan te nemen tegenover andere mensen. Dit betekent dat je voor jezelf opkomt, je mening uit en vertelt wat jij graag wilt. Dit doe je op een gepaste manier zonder andere mensen hiermee te kwetsen of iets dergelijks. Dit ga je leren door middel van verschillende oefeningen die jouw communicatieve vaardigheden zullen versterken, het omgaan met conflicten zullen verbeteren, je zullen leren hoe je moet opkomen voor jezelf en hoe je je grenzen moet aangeven.

Vragen?

Als je vragen hebt over de assertiviteitscursus in Den Haag, ga dan naar de website. Hier vindt je alle informatie over de training en over de verschillende houdingen. Als je nog meer informatie wilt ontvangen verwijs ik je naar de contactgegevens om direct vragen te kunnen stellen aan de werknemers.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.