Volop beleving en beweging op De Leistert

Al eens gehoord van De Leistert? Beleving en beweging kenmerken dit recreatiepark in Limburg!  Juist hierom is De Leistert zo geliefd bij veel gezinnen en komen ze jaar na jaar terug om hier hun vakantie te vieren. Iedereen kan hier namelijk op zijn of haar eigen manier de perfecte vakantie beleven. Of je nu graag actief bezig bent of liever heerlijk luiert in je eigen hangmat. Het maakt niet uit, want het kan hier allemaal. Net alleen op het park, ook in de nabije omgeving kunnen jullie goed uit de voeten. Een Nationaal Park, rivier de Maas en de stad Roermond liggen in de achtertuin.

 

Een pareltje in midden Limburg

Zet de navigatie maar vast richting Roggel. Of je nu het liefst de hele dag in een strandstoel hangt, of de hele dag op pad wil zijn. Hier zit je dus wel goed. De manier waarom jullie verblijven, kies je helemaal zelf. Want er zijn tal van accommodaties beschikbaar voor diverse groepen, gezinnen of zelfs hele families. Lekker sporten? Kies tennis, basketbal of Jeu de Boules en bowling. Ga darten of poolen, doe een competitie gedurende de vakantie. Op de knutselzolder kun je lekker knutselen of klussen.

 

Vraag het onze medewerkers

Het is slechts een fractie van wat er in en om het recreatiepark in Limburg te doen is. Wij begrijpen dat je eerst nog graag vragen stelt, voordat jullie je vakantie hier boeken. Om de sfeer echt te proeven, kun je prima eerst eens op bezoek komen voordat je een hele vakantieweek vastlegt. De reisafstand is namelijk prima te overzien. Ga eerst eens een dagje uit en bedenk dan of jullie hier ook wel een week zouden willen verblijven in één van de accommodaties. Bel of mail bij vragen met een van de receptiemedewerkers. Zij helpen je graag verder en vertellen alle ins en outs over het park en de mogelijkheden.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.