Vinyl platen verzamelen

De vinyl platen zijn nooit echt weggeweest, maar de laatste jaren zien we ze toch echt steeds meer. Dj’s gebruiken vinyl platen en ook steeds meer artiesten zetten hun plaat op LP vinyl. Bent u een verzamelaar van vinyl platen? Dan bent u bij Vinyl-LP aan het juiste adres. Hier verkopen ze gebruikt en nieuw vinyl.

Nieuw en gebruikt vinyl

Vinyl-LP is vooral gespecialiseerd in Rock, Pop, Soul, Jazz, Blues, Funk en Alternatieve muziek. Bij LP-Vinyl vindt u zeldzame gebruikte platen van goede kwaliteit of nieuwe vinyl platen voor een zeer scherpe prijs. Vinyl heeft een mooi warm geluid en dat is niet te evenaren met de moderne technieken van nu. U kunt in de collectie van Vinyl-LP zeldzame gebruikte platen vinden. Deze platen zijn van goede kwaliteit en voornamelijk gebaseerd op de Classic Rock. Voor plaatsing in de webshop, wordt het gebruikte vinyl eerst gecontroleerd op de staat van de plaat en de hoes. De staat van plaat en hoes staat bij elk artikel in de webshop vermeld. Daarnaast worden de platen allemaal gewassen en geleverd in een nieuwe binnenhoes en een plastic beschermhoes.

De webshop

Bent u benieuwd naar de platen? Bekijk dan de collectie van Vinyl-LP, de vinyl webshop Nederland. Staat uw plaat er niet bij? Neem dan contact op en zij zorgen voor uw plaat.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.