Van een verslaving afkomen

Als je verslaafd bent, wil je daar graag van af. Een verslaving is voor jezelf maar ook voor de mensen om je heen erg vervelend. De verslavingszorg van Miroya kan een goed hulpmiddel zijn. Hier zorgen ze voor hulp bij uw verslaving zodat jij zo snel mogelijk van jou verslaving afkomt.

Verslavingen

De Miroya methode heeft veel verschillende mogelijkheden, waarmee voor elke individuele situatie een speciaal plan wordt gemaakt om clean te worden en te blijven. Hulp bij verslaving is er niet alleen voor mensen die verslaafd zijn aan drugs. Er bestaan veel lagen van verslavingen. Zo heb je de gewoonteverslavingen waaronder gokken, internet, eten en werken behoort. Daarnaast heb je verdovende middelen waaronder alcohol, heroïne, methadon, morfine, opium, GHB en benzodiazepinen onder andere behoort. Ook zijn er nog de stimulerende middelen zoals cocaïne en amfetamine en de hallucinerende middelen zoals weed en cannabis.

Geholpen worden

Je bent verslaafd wanneer je lichamelijk of geestelijk van een gewoonte of middel afhankelijk bent. Je kunt dan deze gewoonte of het middel niet los laten en dat gaat steeds een grotere rol spelen in je leven. Wil je ook graag geholpen worden door Miroya? Neem gerust contact op. Je kunt een gratis intakegesprek aanvragen of een afspraak maken voor het bespreken van de mogelijkheden. Voor meer informatie over verslaving en de verslavingszorg ga je naar de site van Miroya.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.