Valbeveiliging voor uw personeel

Wanneer u personeel heeft dat op daken staat, is het belangrijk dat u uw personeel veiligheid biedt. U kunt gebruik maken van goede valbeveiliging. Bij Protect PBM bent u daarvoor aan het juiste adres. Daarnaast kunt u hier terecht voor een dakdekker. Protect PBM kan voor u werkzaamheden verrichten, waaronder dakrenovatie, volledige nieuwbouw van een dak of wanneer u last heeft van een lekkage.

De valbeveiliging van Protect PBM

Protect PBM heeft voor u een valbeveiliging systeem waarbij gebruik wordt gemaakt van een harnas waarmee uw personeel wordt verbonden met een ankerpunt of permanent lijnsysteem. Er wordt 100% veiligheid gegarandeerd met de valbeveiliging van Protect PBM. Zo kunt u uw personeel gerust op de daken laten lopen. Protect PBM kan u helpen bij alle werkzaamheden op en rondom uw dak. U kunt hier terecht voor een dakdekker en voor dakadvies. Protect PBM helpt u bij dakrenovatie, nieuwbouw, daklekkage en dakadvies.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Protect PBM, de dakdekker Zutphen? Ga naar de site voor meer informatie over de mogelijkheden, de diensten en de voordelen. Ook kunt u gerust contact opnemen en zij helpen u verder. Direct een offerte aanvragen? Dat kan via de site van Protect PBM.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.