UnieNFTO voor rechtspositie in het onderwijs

UnieNFTO is een organisatie die opkomt voor de rechtspositie van medewerkers in het onderwijs. UnieNFTO komt op voor de belangen van diverse onderwijsdelen zoals het Hbo, Wo maar ook het middelbaar en basisonderwijs. Iedereen kan zich aansluiten bij de organisatie die vooral bestaat uit medewerkers die zelf ook ooit in het onderwijs werkzaam waren en dus precies weten wat er speelt. Lees verder als u benieuwd bent wat UnieNFTO precies doet. 

Primaire CAO-onderhandelingen

UnieNFTO voert diverse CAO onderhandelingen uit, zowel voor individuen als met groepen. Loopt u tegen een geschil aan en is er onduidelijkheid over de afspraken die in de CAO staan? Dan adviseert UnieNFTO u graag en staat u eventueel bij.

Individuele rechtsbijstand

Het kan ook zijn dat u een individueel geschil heeft met bijvoorbeeld uw (vorige) werkgever. Dan is het fijn als er iemand achter u staat die u kan adviseren en met u meedenkt. UnieNFTO staat u bij, u staat er niet alleen voor.

Informatie voorziening op maat

Ook als u over een ander onderwerp behoefte heeft aan informatie kan UnieNFTO u van dienst zijn. Als u lid wordt van UnieNFTO staan ze altijd voor u klaar met advies. Zo heeft u een instantie om op terug te vallen. Bijvoorbeeld over CAO onderhandeling of juist iets heel anders.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.