Trouwjurk in Zutphen laten maken

Ga jij binnenkort trouwen en ben je nog op zoek naar een trouwjurk in Zutphen? Dan zit je goed bij Carla Couture. Zij zal zorgen voor aan handgemaakte jurk die speciaal voor jou is ontworpen. Dit betekent een jurk die past en bij jou past, zodat jij je op deze dag extra speciaal zult voelen. Carla Couture haar atelier is gevestigd in Zutphen. 

Over Carla Couture

Carla Couture is opgezet door Carla Pannen. Zij is degene die de jurken realiseert. Als jij je wensen en ideeën doorgeeft, zal Carla ervoor zorgen dat dit zoveel mogelijk werkelijkheid zal worden. Op deze manier krijg jij een jurk die uniek en persoonlijk is en perfect om jou lichaam past, kortom: een perfecte trouwjurk speciaal voor jou. Alles wat in jouw hoofd zit zal Carla als vakvrouw realiseren. Je bent verzekerd van een prachtige jurk die niet, zoals Carla het zelf noemt, poppenkast is.

Interesse?

Wil jij graag een jurk laten maken door Carla? Ga dan naar de website. Hier vind je de contactgegevens waarmee je contact op kunt nemen voor een vrijblijvende oriëntatieafspraak en kun je foto’s bekijken van reeds op maat gemaakte jurken van bruiden die jou voor gingen. Op de website staan ook de adresgegevens. Langskomen in het atelier van bruidsmode in Zwolle is ook mogelijk.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.