Trouwen in Rotterdam

Ga je binnenkort trouwen en weet je al zeker dat je trouwerij gaat plaatsvinden in Rotterdam? Dat is al stap 1, stap 2 is het vinden van de perfecte locatie. Voor het vinden van dé perfecte trouwlocatie in Rotterdam hoef je niet lang te zoeken. Bij Restaurant de Tuin ben je namelijk helemaal op je plek. Een luxueuze locatie in een industriële stad met uitzicht op het water en/of het bos. Een prachtige combinatie van al het moois dat Rotterdam te bieden heeft. Lees gauw verder voor meer informatie.

Restaurant de Tuin

Met Restaurant de Tuin heb je een unieke trouwlocatie in handen. Er zijn weinig plekken in Nederland waar je een combinatie vindt van industrie en natuur op een luxe manier. Restaurant de Tuin heeft verschillende ruimtes waar je terecht kunt. Zo is de Serre geschikt voor maximaal 150 personen. Heb je een groter gezelschap? De Brasserie is geschikt voor 250 personen. Wil je juist een klein gezelschap om de bruiloft/feest zo intiem mogelijk te houden? Kom dan eens de Achterkamer en de Voorkamer bekijken.

Interesse

Heb je interesse of ben je benieuwd naar de ruimtes die Restaurant de Tuin beschikbaar stelt? Neem dan contact op om een afspraak te maken. Een afspraak is geheel vrijblijvend, het gaat namelijk om het vinden van de ultieme trouwlocatie in Rotterdam.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.