Thuisvaccinatie voor een voorbereide reis

Joepie! De tickets zijn geboekt, de accommodatie is gereserveerd en het feest van een mooie reis kan gaan beginnen! Of niet? Want zeker als je bestemming wat verder buiten Europa ligt kan het van groot belang zijn om de juiste vaccinaties te nemen. Deze zorgen ervoor dat je pas écht goed voorbereid op reis gaat. Kies ook voor een goede en veilige vaccinatie en laat deze thuis zetten door een professional van Thuisvaccinatie. Zo is je reis naar Bali  en vaccinatie pas écht compleet!

Geen gedoe en wel veiligheid

Voor het zetten van vaccinaties hoef je echt geen vrij te nemen van je werk of ingewikkelde dingen te doen. Je maakt gewoon een afspraak bij Thuisvaccinatie en de artsen die komen bij je langs. Zij zetten de vaccinatie waar je maar wil, dit kan even op het werk zijn of thuis bijvoorbeeld in de avonduren. Wil je ook direct je hele gezin laten meevaccineren? Dat kan natuurlijk ook, het advies wordt direct gegeven en de vaccinaties worden direct gezet.

Meer weten hierover?

Bezoek de website van Thuisvaccinatie en maak een afspraak voor het vaccineren voor de vakantie. Wie weet komen ze straks ook langs bij jou in Haarlem voor de vaccinaties!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.