Telesales uit handen

Bent u op zoek naar een bedrijf die de volledige telesales van uw bedrijf in handen neemt? Dan bent u aan het juiste adres bij de specialist genaamd Convins. Deze specialist zal ervoor zorgen dat de telesales op een juiste manier uit uw handen genomen zullen worden en zullen met hun ervaring en kennis dit volledig overnemen. Convins is een specialist dat overtuigd is van hun eigen kwaliteit en werken om deze reden met een no cure no pay systeem. Dit houdt in dat u pas betaalt, zodra u profijt haalt uit de werkzaamheden van Convins.

Diensten op gebied van telesales

Convins is een specialist dat vele diensten kan aanbieden op het gebied van telesales. Zo kunnen zij ervoor zorgen dat de bezoekersafspraken op een juiste manier gemaakt worden en deze in de agenda van uw bedrijf komen. Daarnaast kan Convins nog vele andere diensten leveren op het gebied van telesales zoals: opvolging van mailings, opvolging van beursleads, uitnodigen van relaties/prospects, het doen van onderzoek middels enquêtes en nog veel meer.

Bekijk snel de website

Wilt u weten wat de overige diensten zijn of wilt u gewoonweg meer over het bedrijf Convins weten? Wilt u weten hoe zij leads genereren? Surf dan naar hun website!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.