Tekst vertalen bij dit vertaalbureau in Rotterdam

De wereld wordt steeds kleiner. Dit komt door de komst van internet en door de flinke verbeteringen in de infrastructuur. Wij komen daarom veel in contact met andere landen en dus in aanraking met andere talen. Bijvoorbeeld Engels. Engels is een taal die ontzettend veel gesproken wordt. Als moedertaal, als tweede taal of zelfs als derde taal. Het is dus een goed idee om uw website te vertalen naar het Engels of soms zelfs noodzakelijk om een belangrijk document in het Engels te moeten laten vertalen. Dit kan bij Tongo Vertaalbureau.

Tongo Vertaalbureau

Bijna iedereen kan wel wat Engels, maar een belangrijk document of een tekst op een website schrijven in het Engels is een ander verhaal. U kunt beter een professional inschakelen die alles weet van de spelling, grammatica en uitspraken in het Engels. Dit zodat er geen miscommunicaties ontstaan en zodat het professioneel staat. Tongo  Vertaalbureau vertaalt de tekst altijd voor de deadline. Dit kost u 11 cent per woord. Er geldt altijd een tevredenheidsgarantie.

Contact opnemen

Ga nu naar de website voor de contactgegevens. Dit zodat u contact op kunt nemen voor vragen of opmerkingen of omdat u direct een afspraak wilt maken voor het vertalen van een tekst door dit vertaalbureau in Rotterdam.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.