Techniek vacatures open bij Unica

Wilt u graag een nieuwe uitdaging? Werken voor een andere, goede werknemer? En wilt u een baan waarin u door groei mogelijkheden heeft? En zit u toevallig in de techniek? Dan is dit artikel speciaal voor u. Unica is een bedrijf wat continu op zoek is naar nieuwe werknemers in de techniek. Zij hebben veel techniek vacatures open. Als u kunt antwoorden op de eerste paar vragen, dan is dit zeker wat voor u.

Werken bij Unica

Unica is technisch dienstverlener en daardoor altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Bijna iedereen kan aangenomen worden. Het maakt niet uit of u starter of expert bent en ook niet of u nou een projectleider of servicemonteur bent. Unica heeft voor iedereen een vacature voor een uitdagende functie. U kunt hiermee uw kennis en ervaring van technisch talent laten zien, maar er wordt ook van u verwacht dat u verder kunt kijken. Initiatief nemen is belangrijk. Er wordt gezocht naar innovatieve, energiebesparende en duurzame oplossingen in de techniek. Iets voor u?

Iets voor u?

Ga nu naar de website van deze vacatures voor werkvoorbereider en meer. U leest hier alles over de banen en kunt direct zien welke vacatures er open staan. U vindt ook de contactgegevens op de website.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.