Straalbedrijf Asten is gespecialiseerd in poedercoating

Als u op zoek bent naar een goede manier om uw metalen zoals staal, aluminium of RVS te beschermen, hoeft u niet langer te zoeken. U kunt ze namelijk eenvoudig laten poedercoaten bij Straalbedrijf Asten. Zij zijn gespecialiseerd in oppervlaktebehandeling van metaal en kunnen bijvoorbeeld ook stralen, zinkfosfateren, glasparelstralen, schooperen of spuiten. Voor alle verschillende soort behandelingen van uw metaal kunt u dus terecht bij Straalbedrijf Asten.  

De perfecte keuze voor de bescherming van uw metaal

Als u op zoek bent naar een goede manier om uw materiaal te beschermen is poedercoating een goede optie. Doordat het poeder elektrostatisch op het materiaal wordt gespoten ontstaat er een coatinglaag. Vervolgens wordt deze verhit waarna het materiaal sltijtvast en vochtafstotend is. U hoeft dus niet meer bang te zijn voor roestplekken of andere soorten slijtage.

Meer informatie aanvragen via de website van Straalbedrijf Asten

Als u meer wilt weten over poedercoating of over een van de andere soorten metaalbehandelingen kunt u het beste een bezoekje brengen aan de website van Straalbedrijf Asten. Hier kunt u ook een brochure aanvragen of een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.