Snelle levering van speedboor

Als ondernemer van een groot bouwbedrijf heb ik afgelopen maand een enorme fout begaan als ondernemer. Eén van onze werknemers was namelijk ziek en hij ging juist over onze voorraad gereedschappen. Echter heb ik zelf niet voor vervanging gezorgd en heeft hierdoor niemand onze voorraad gereedschappen in de gaten gehouden en hebben wij daarom een tekort aan gereedschappen. Zo hadden mijn werknemers niet de beschikking over bepaalde gereedschappen, zoals bijvoorbeeld de speedboor. Direct heb ik hierop moeten reageren, door middel van het bestellen van deze gereedschap!

Uitstel van 2 dagen

De projecten waar wij mee bezig waren, moesten door deze fout enkele dagen worden uitgesteld. Echter kon de specialist de speedboor enorm snel leveren en hebben wij daarom maar een kleine uitstel van 2 dagen gehad. Hierna hebben onze werknemers extra hard gewerkt om hun achterstand in te halen, zodat de projecten geen lange uitstel zouden hebben. Mede dankzij onze hardwerkende werknemers en de snelle levering dat kon plaatsvinden dankzij de webshop Bestelgereedschappen.nl hebben wij op tijd onze projecten kunnen afleveren bij onze klanten.

Speciaal voor de bouwsector

Bent u ook op zoek naar een snelle leverancier van gereedschappen voor de bouwsector? Surf dan direct naar de webshop van Bestelgereedschappen.nl en bekijk hun gereedschappen online!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.