Smoothies maken met een slowjuicer

Wilt u ook graag zo gezond mogelijk eten? Maar vindt u het saai of misschien niet lekker genoeg om fruit en groente te eten zonder er iets anders mee te doen dan het rouw eten of het koken? Dan is het een idee om er smoothies mee te maken. Er zijn oneindig veel gezonde en lekkere combinaties die u kunt maken. Het is zelfs mogelijk er noten en pure chocolade door te gooien. U kunt deze lekkere, gezonde en bijzondere smoothies maken met een slowjuicer.

Waarom een slowjuicer?

Er zijn natuurlijk veel blenders en andere fruitpersen die ook smoothies kunnen maken, maar als u écht gezond bezig wilt zijn en het beste eruit wilt halen, dan moet u kiezen voor een slowjuicer. Een slowjuicer zorgt voor sappen die langer houdbaar blijven en die veel meer voedingsstoffen bevatten. Dit komt doordat de slowjuicer de groenten en sappen perst en zeeft onder hitte te gebruiken. Vitaminen en mineralen worden hierdoor zoveel mogelijk behouden, waardoor de voedingswaarde tot wel 6 keer zoveel is. Daarnaast is het een hele mooie moderne fruitpers die weinig geluid maakt en weinig energie verbruikt.

Bestellen

U kunt een slowjuicer bestelling via slowjuicer.be. Op de website vindt u hele assortiment. Verzendkosten zijn altijd gratis. Als u vandaag bestelt heeft u in de meeste gevallen de slowjuicer morgen al in huis.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.