Slijpschijven van Sabudo Import

Heeft u slijpschijven nodig en bent u hier naar op zoek? Sabudo Import is voor u de oplossing. Bij Sabudo hebben ze een erg ruim assortiment slijpschijven. De slijpschijven zijn voor iedere materiaalsoort geschikt, denk aan RVS, staal, metaal, aluminium of steen. Slijpsteen kopen doet u bij Sabudo Import.

De structuur van slijpsteen

Elke slijpsteen heeft een natuurlijke poreusheid. Deze poreusheid wordt in structuurcijfers uitgedrukt van 1 tot 9. Hoe hoger het cijfer, hoe poreuzer de slijpschijf. De natuurlijke poreusheid kan kunstmatig worden verhoogd en wordt aangeduid in structuurcijfers van 11 tot 20. Slijpstenen worden door een bindmiddel samengehouden. De aard van het bindmiddel en het procentuele aandeel hiervan is mede afhankelijk van de samenstelling van de slijpstenen. Er worden keramische en kunsthars gebonden slijpschijven geproduceerd, welke in drie uitvoeringen leverbaar zijn.

Slijpschijven bestellen

U kunt de slijpschijven bestellen op de site van Sabudo Import. Er worden uitsluitend zeer hoog waardige grondstoffen gebruikt die onder permanente controle staan, zo voldoen ze aan de hoge kwaliteitseisen van Winterhur. Om ook in de toekomst aan de afnemers vraag te voldoen, staat een ultra modern machinepark ter beschikking. Bent u benieuwd naar Sabudo Import? Bekijk de site of neem contact op en ze helpen u graag met al uw vragen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.