Ship management software

Om binnen een rederij alle processen te managen, is een goede software vereist. Bent u op zoek naar een software voor het managen en plannen van uw rederij? Maroz Maritme biedt u nu een compleet pakket waarmee u alle processen binnen uw rederij in werking zet en ook in de gaten kan houden. Maroz maritme biedt u een ship management software pakket met voordelen.

De software

Maroz Maritme biedt een totaalpakket waarmee de processen eenvoudig te plannen en managen zijn. Door het complete softwarepakket kunnen alle processen binnen uw rederij nauwkeurig in kaart worden gebracht en worden gecontroleerd. De software is zeer gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat u het gemakkelijk kunt installeren en gebruiken. De software is een complete oplossing, schaalbaar, gemakkelijk te implementeren, laag in kosten en u bespaart satellietkosten.

Gratis demo proberen

Wilt u meer weten over deze nautische software van Maroz Maritme of wilt u eerst zelf ervaren hoe de software werkt? Ga naar de site voor meer informatie of vraag de gratis demo aan. Dit is een proefversie die u 30 dagen lang kunt gebruiken. Bevalt de software, dan kunt u daarna kiezen voor een abonnement. Heeft u vragen? Neem dan contact op en ze helpen u graag verder.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.