Schildersbedrijf Maastricht werkt ook ’s nachts

Heeft u wel eens van een schildersbedrijf gehoord wat ook ’s nachts werkt? Het is best een uitkomst want horecatenten zijn vaak op onregelmatige momenten geopend en willen geen verlies draaien, maar ook zij hebben wel eens een schildersbeurt nodig. Ger van Glabbeeck biedt hiervoor een oplossing, zijn schildersbedrijf biedt ook nachtelijke werkzaamheden aan. Het wordt dus iets anders aangepakt door deze schilder Maastricht.

Wat doet Ger van Glabbeeck?

Dit schildersbedrijf stelt zich flexibel op. Ze werken zowel binnenshuis als buitenshuis en werken bijvoorbeeld ook aan een schildersklus als de eigenaren op vakantie zijn. Dat is ideaal als u er niet zo dol op bent om continu vreemden rondom het huis te hebben. Het bedrijf streeft voornamelijk naar kwaliteit en een uitstekende service.

Ook voor het verwijderen van houtrot

Helaas komt het regelmatig voor dat als een schilder aan het werk is, er houtrot wordt tegengekomen. Dit dient dan te worden vervangen of worden opgevuld. Schildersbedrijf Ger van Glabbeeck lost dit direct op en zo kan de schildersklus snel worden voortgezet, en heeft u er geen zorgen meer over!

Benieuwd naar de  mogelijkheden?

Ligt er bij u thuis of op de zaak ook een schildersklus te wachten? Neem dan contact op met dit schildersbedrijf Maastricht.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.