Schaf nu een rollenbaan aan

Moet u voor uw werk veel producten verplaatsen naar bijvoorbeeld een plek buiten de productiehal? Vaak is dit met de hand lastig te doen, maar gelukkig is hier een oplossing voor. Als u eenrollenbaangebruikt, kunt u efficiënt artikelen verplaatsen binnen een productieruimte op verschillende manieren. Van boven naar onder of naar een hele andere ruimte. Maar hoe weet u welke het beste past bij uw producten? Wij vertellen het u in deze blog.

Keuze in materiaal

Er zijn rollenbanen te vinden in diverse soorten en afmetingen en dus ook in verschillende materialen. Zo zijn er varianten van roestvrijstaal, aluminium en keramiek. Het hangt van de producten af die verplaatst worden welk materiaal het beste voor u is. De rollen waar de producten op worden gelegd zorgen ervoor dat de producten stabiel liggen en op de juiste manier worden verplaatst. De producten worden vervolgens automatisch verplaatst. Er zijn dus verschillende rollen, zoals aangedreven rollen, niet aangedreven rollen of de conische rollen. Wat voor soort producten wilt u graag verplaatsen? De soorten rollenbanen zijn de aangedreven rollenbaan, de zwaartekracht rollenbaan en de harmonica rollenbaan. Denk goed na over wat het beste bij uw bedrijf past.

Vraag de specialist om hulp

Voordat u overgaat tot aankoop, is het verstandig om even contact op te nemen met een specialist. Het is namelijk erg belangrijk dat u de juiste rollenbaan aanschaft zodat uw producten geen schade oplopen. Neem contact op met ACB Transportbanden zodat zij u verder kunnen helpen. Zij beschikken dus over een ruim assortiment met hoogwaardige kwaliteit rollenbanen en zijn altijd bereid om u verder te helpen naar de juiste rollenbaan.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.