Rubbervloer

Op zoek naar rubberen tegels om uw huis of bedrijfspand mee aan te leggen? Dan bent u bij SaniMat aan het juiste adres. SaniMat is dé specialist als het gaat om rubberen tegels. Het assortiment is enorm dus er is voor ieder wat wils. Interesse? Klik dan hier voor de website.

Assortiment

SaniMat maakt gebruik van hoge kwaliteit rubber en kan hiermee de beste terrastegels en/of vloeren mee aanleggen. Zo zijn er verschillende trapprofielen beschikbaar die allemaal voorzien zijn van antislip en structuren om bijvoorbeeld slijtage te verminderen. Deze vloeren zijn niet alleen voor in woningen of bedrijven bedoeld, maar juist ook aan paardentrailers, bestelwagens, skistations. Waarom? Rubberen vloeren zijn gemakkelijk schoon te maken en worden voorzien van antislip waardoor de kans op vallen of andere ongelukken tot een minimum wordt beperkt. Zo wordt deze type vloer veel gebruikt in de paardensport, omdat paarden in trailers worden vervoerd en het gevaar op ongeluk erg groot is wanneer zij de trailer in en uit moeten. Paarden zijn erg duur in onderhoud dus een ongeluk kan niemand gebruiken.

 

Interesse

Bent u op zoek naar meer informatie over de verschillende soorten rubber die SaniMat aanbiedt of over de verschillen in prijs/kwaliteitverhouding, aarzel dan niet om contact op te nemen.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.