Recreatiepark boeken?

Heb je al vakantieplannen? Nee? Wij raden je aan om eens een kijkje te nemen op de website van recreatiepark de Leistert. Dit park is gelegen op een toplocatie in de provincie Limburg en je kunt hier van alles beleven. Er zijn genoeg faciliteiten op het park zelf, maar ook in de omgeving kun je veel doen. Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten? Wij leggen het graag aan je uit!

Wat je kunt beleven
Recreatiepark de Leistert is een bekende naam in Nederland. Niet zo gek, want je kunt hier heel veel beleven. Zo kun je hier een potje bowlen, tennissen en golfen, maar ook kun je heerlijk zwemmen in het subtropisch zwembad. Ook kun je vissen, bowlen, jeu de boules spelen en ga zo maar verder. Wat dit park erg uniek maakt is dat het erg geschikt is voor kinderen. Zo is er een indoor speeltoestel en organiseert het recreatieteam regelmatig leuke activiteiten. Hierdoor kun je het een camping in Limburg die kindvriendelijk is noemen.

Meer weten over dit recreatiepark?
Denk je ook dat recreatiepark de Leistert het geschikte park is waar jij komende vakantie wilt doorbrengen? Dan raden we je aan om zeker eens een kijkje te nemen op de website van het park. Zo krijg je meteen een goede impressie van wat je kunt verwachten. We raden je niet aan om te lang te wachten met het plaatsen van een boeking, want zo weet je zeker dat je op tijd bent en een mooie plek op het park hebt.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.