Plastic op evenementen

Tijdens evenementen is het zeer onveilig om met echt servies te serveren, gezien het feit dat er een kans op een ruzie is en hierbij vaak gebruik wordt gemaakt van glas. Om dit soort ongevallen te voorkomen, is het zeer aan te raden om als organisatie van evenementen ervoor te zorgen dat dit soort ongevallen met glas niet kunnen gebeuren. Het is dan aan te raden om te werken met wegwerpservies, omdat deze niet door de bezoekers gebruikt kan worden als wapen.

Ongevallen op evenementen

Te vaak komen er nog verschillende ongevallen voor op de evenementen. Een ruzie is zo gemaakt en de alcohol kan ervoor zorgen dat mensen hun woede soms niet kunnen inhouden en hierbij gaan zoeken naar verschillende voorwerpen die zij kunnen gebruiken als wapen tijdens een ruzie. Te vaak wordt er nog een glas kapot geslagen, om dit als steekwapen te gebruiken en iemand anders hiermee te verminken. Zorg als organisatie er dus altijd voor dat u dit soort gevallen voor bent en dit allemaal begint dan met het invoeren van wegwerpservies.

Meer informatie

Wilt u meer informatie als organisatie zijnde voor het bestellen van de juiste wegwerpservies? Surf dan direct naar de website van de specialist, genaamd: DisposableDirect.nl.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.