Pennen met bedrukking

U wilt met uw bedrijf promotie maken door geschenken uit te delen aan uw relaties? Een mooie pen met bedrukking is een mooi relatiegeschenk. Met een pen als geschenk toont u waardering. Bij de Pennenwinkel kunt u mooie pennen bestellen en de pennen bedrukken in de professionele drukkerij. Ook kunt u kiezen voor het graveren van pennen voor een luxere uitstraling.

De Pennenwinkel

Bij de Pennenwinkel kunt u verschillende soorten pennen bestellen. U kunt kiezen voor verschillende kleuren. Bij de Pennenwinkel kunt u de pennen laten bedrukken of laten graveren. Bij het bedrukken kunt u ook kiezen voor verschillende kleuren, voor een full color logo of voor het bedrukken met fotofoil. U kunt een keus maken en dan wordt er een digitale drukproef naar u verstuurd. Keurt u deze proef goed? Dan gaan zij meteen voor u aan de slag.

Meer informatie over de Pennenwinkel

Laat weten wat uw wensen zijn en de Pennenwinkel gaat voor u aan de slag. Er is een passende optie voor iedere prijscategorie. Heeft u al een idee en wilt u goedkoop pennen bedrukken? Vraag dan gratis samples aan. Voor meer informatie gaat u naar de site of u neemt contact op met de Pennenwinkel en zij helpen u verder.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.