Parketvloer onderhouden bij Maerssensvloerenhuys

U heeft jaren geleden gekozen voor de parketvloer die u nu heeft. Nog steeds past deze parketvloer prachtig in uw huis. Een nadeel is echter dat deze parketvloer er al zo lang in ligt, hij slijtage begint te vertonen. U ziet op veel plekken in de vloer, vooral waar veel gelopen wordt, dat de lak weg begint te slijten. Als dit zo is is het tijd om uw vloer te onderhouden. Het is tijd om uw parketvloer te schuren en opnieuw te lakken.

Waar?

Maerssensvloerenhuys is een familie bedrijf met veel ervaring. Wat u ook van ze vraagt, er wordt met vakmanschap en liefde voor het vak gewerkt. Er wordt alleen gewerkt naar uw wensen en met de beste materialen. Op deze manier is het resultaat fantastisch. Op deze manier kunt u weer een aantal jaar vooruit met de parketvloer waar u nog steeds heel blij mee bent. Als u toch de keuze neemt om nieuw parket te halen, kunt u ook terecht bij Maerssensvloerenhuys. Elk patroon of motief is mogelijk. Er zijn veel verschillende soorten parket aanwezig, dus u vindt altijd iets wat bij u en uw inrichting past.

Prijs om parketvloer te schuren

Het is natuurlijk niet geheel onbelangrijk dat u op de hoogte bent van de prijs. Op de website van Maerssensvloerenhuys kunt u alle nodige informatie vinden, contact opnemen of direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.