Parket weer als nieuw

Uw parket begint slijtage plekken te vertonen. U kijkt er vast tegenop om u parket te laten schuren. U denkt aan al het stof wat door uw huis verspreid gaat worden. Dit hoeft niet meer. In de wet staat dat schuren van parket tegenwoordig gedaan moet worden zonder stof achter te laten. Dit is omdat het stof niet goed is voor uw longen en daarom niet goed voor uw gezondheid. U kunt uw parket laten schuren op zo’n manier dat het stof direct opgezogen wordt door een aangesloten stofzuiger.

Parket laten schuren

U kunt u parket laten schuren bij Coutinho. Zij hebben al 23 jaar ervaring in het vak. Hun medewerkers en apparaten zijn van uiterst goede kwaliteit. Hierdoor bent u verzekerd van een goed resultaat. Door de nieuwste technologie en de wet zult u geen stof meer vinden na het schuren van uw parket. De technologie van nu maakt schuurapparaten die direct aangesloten zijn aan een stofzuiger. Zo worden de longen van de medewerkers en van u niet beschadigd. Als uw parket geschuurd is zal uw vloer er uitzien als nieuw. Dit gebeurt allemaal in overleg met u, zodat u wensen kunnen worden gerealiseerd.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen voor houten vloer schuren? Ga dan naar de website. Hier vindt u een grote knop die u naar de pagina brengt waar u een offerte kunt aanvragen. Op de website vindt u ook de contactgegevens voor vragen en opmerkingen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.