Paneelbouwers die duurzaam te werk gaan

Bent u op zoek naar een paneelbouwer die duurzaamheid en kostenbesparingen hoog in het vaandel hebben staan? Dan bent u bij Scholten Panelen aan het juiste adres. Scholten Panelen vindt het ontzettend belangrijk om in te blijven spelen op de nieuwste trends en ontwikkelingen. Dus ook duurzaam ondernemen, waarbij u vaak profiteert van een grote kostenbesparing.

Alle panelen worden gebouwd volgens de laagspanningsnorm

Als u op zoek bent naar een paneelbouwer die een uitstekende kwaliteit aflevert, zit u bij Scholten Panelen goed. Alle panelen worden gebouwd volgens de laagspanningsnorm. Ze zijn daarnaast altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van wet en regelgeving. Wist u bijvoorbeeld dat de NEN-EN-IEC 61439 vernieuwd is? Het maakt ook eigenlijk niet uit of u hiervan op de hoogte bent. Als u kiest voor de service van Scholten Panelen hoeft u hier niet meer over na te denken. Deze ervaren vakmensen nemen al deze zorgen van u uit handen.

Meer informatie aanvragen?

Bent u benieuwd geworden naar de service van Scholten Panelen? Dan kunt u via de website eenvoudig meer informatie aanvragen. U kunt hier ook het contactformulier invullen, zodat een van de medewerkers contact met u opneemt. Wilt u direct naar de website? Klik dan op de volgende link: Paneelbouw.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.