Pakketstellingen en breedvakstellingen voor uw magazijn

Wanneer u een grote winkel heeft en daarbij ook een grote voorraad voorhanden wilt hebben, is het handig dat u uw magazijn zo efficiënt mogelijk indeelt. Dat is overzichtelijk en zo kunnen u en u personeel uw klanten snel en gemakkelijk van dienst zijn. Maar daarbij is het ook noodzakelijk, omdat het simpelweg zorgt voor een stukje veiligheid. Dat is natuurlijk erg belangrijk. Om te zorgen voor een veilige opslag kunt u bijvoorbeeld palletstellingen of breedvakstellingen inzetten.

Palletstellingen en breedvakstellingen

Bij Nolte kunt u kiezen voor breedvaksstelingen, palletstellingen en andere manieren om u magazijn overzichtelijk in te delen. Palletstellingen zijn ideaal voor een efficiënte ruimte-indeling in uw magazijn voor bijvoorbeeld: pallets, bakken, container, haspels, plaatmateriaal en vaten. Breedvakstellingen zijn daarentegen ideaal voor het opslaan van kleinere en middelgrote producten die u met de hand kunt beladen. Het is een tussenvorm van een legbordstelling en een palletstelling.

Meer weten over opslagsystemen van Nolte?

Naast standaard pakketstellingen en breedvakstellingen, biedt Nolte een uitstekende op maat service. Wilt u graag meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website en/of neem contact op met Nolte Opslag Systemen, zodat zij u kunnen helpen met het vinden van de geschikte stelling voor uw magazijn.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.