Overnachten op Terschelling

Wilt u een weekendje of een midweek er even tussenuit? Ga da naar Terschelling. Terschelling heeft u veel te bieden en hier komt u echt tot rust. Bij Goudberg Appartementen kunt u een vakantiehuis op Terschelling huren voor een kleine vakantie op dit prachtige eiland.

De appartementen

De Goudberg Appartementen bevinden zich centraal op het eiland in een dorpje dat Baaiduinen heet. Ze verhuren hier 2,4, 5 en 7 persoonsappartementen. De appartementen zijn comfortabel en luxe ingericht. Zo zijn de appartementen onder andere voorzien van: digitale tv, radio, vaatwasser en WIFI. Er is een centraal terras met barbecue, een speeltuin en kinderdisco voor de kinderen en verder nog vele faciliteiten.

Terschelling

Terschelling bestaat uit prachtige natuur, uitgestrekte en ongerepte duinlandschappen, bossen, kwelders, wad en polder. Er is veel te zien op Terschelling. U kunt genieten van de rust en de natuur, maar u kunt ook kiezen voor een sportieve fiets of wandeltocht. Bij Goudberg Appartementen kunt u fietsen huren en deze kunnen bij de boot gehaald en geleverd worden. Wilt u meer informatie over de faciliteiten bij Goudberg Appartementen of de faciliteiten op Terschelling? Ga naar de site van Goudberg Appartementen voor meer informatie. Ook kunt u hier gelijk een reservering doen voor een huisje huren op Terschelling.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.