Overnachten in een luxe lodgetent

Wilt u deze zomer overnachten in een lodgetent in Duitsland? Dat is mogelijk bij Safritop. Bij Safritop verhuren ze safari lodgetenten. Deze tenten zijn in Afrikaanse stijl ingericht en door heel Europa te vinden. Op de glampings van Safritop kunt u genieten van rust, ruimte, natuur, bergen, water en natuurlijk van beleving.

De tenten van Safritop

U verblijft bij Safritop in een prachtige lodgetent. De tenten van Safritop zijn volledig ingericht en voorzien van stromend water en afvoer. Elke tent heeft een douche met warm water en een wastafel en toilet. Er is een koffiezetapparaat, waterkoker en servies aanwezig. U kunt gebruik maken van de dekbedden, kussens, sprei en de handige klamboe. Op de glampings is genoeg te doen voor jong en oud. Zo is er een zwembad, restaurant, speeltuin, terras en een heerlijk bakkertje.

Reserveren bij Safritop

De glampings van Safritop zijn verspreid over heel Europa. Bent u benieuwd naar de plekken en naar de tenten? Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op met Safritop. Safritop is 24 uur per dag bereikbaar en staat graag voor u klaar. Op de site kunt u direct een reservering doen indien u graag wilt overnachten in één van de lodgetenten van Safritop op een luxe glamping in Europa.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.