Op zoek naar een recreatiepark?

Ben je op zoek naar een vakantieadres waar jij je aankomende vakantie zeker zult vermaken? Zoek dan niet verder, want wij kennen een goed recreatiepark wat kwalitatief in orde is. Wij raden je de Leistert aan. Dit recreatiepark heeft maar liefst 5 sterren en de camping is uitgeroepen door de ANWB als topcamping.

Faciliteiten op het recreatiepark
Naast dat er een camping is, is er ook een bungalowpark met diverse lodges en chalets. Dus ook als je zelf geen caravan of tent hebt dan kun je hier terecht. Kom lekker tot rust voor je tent of chalet of onderneem leuke dingen op het park zelf. Wat dacht je van je vermaken in het subtropisch zwembad, bowlingbaan of tennisveld? Ook in de omgeving kun je veel beleven. Zo zijn er diverse natuurparken en steden in de buurt waar je je prima kunt vermaken.

Contact met dit recreatiepark?
Wil je graag een boeking plaatsen? Dit kan via de website. Dus neem snel een kijkje. Mocht je nog vragen hebben dan kun je deze gewoon stellen aan de medewerkers van het recreatiepark in Limburg. Zij staan je graag te woord en helpen je verder.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.