Op zoek naar naar een rollenbaan specialist?

Het is te allen tijde aan te raden om eerst op zoek te gaan naar de beste leverancier. Op die manier weet u namelijk zeker dat u de beste kwaliteit in huis haalt. U wilt uw dozen, kratten of pallets namelijk automatisch laten transporteren. Een rollenbaan is hiervoor het juiste middel, heeft u inmiddels begrepen. Maar welke soort rollenbaan past het best bij uw doeleinde? Er zijn namelijk diverse soorten rollenbanen. Deze zetten wij graag even voor u op een rijtje, zodat u bewust een goede keuze voor uw beoogde toepassing.

Deze rollenbanen zijn er

Rollenbanken zijn er dus in diverse uitvoeringen. Hierbij valt te denken aan een aangedreven rollenbaan, een zwaartekrachtrollenbaan en een harmonicarollenbaan. Bij een aangedreven rollenbaan zorgt een elektromotor voor beweging van de rollen. Deze staan met elkaar in verbinding door middel van een ketting of rondsnaar. Naast deze aangedreven, zijn er zelfaangedreven rollen. Deze zijn gewichtbesparend. De harmonicarollenbaan doet vaak dienst bij het laden en lossen van goederen en producten. Deze baan is flexibel in lengte en in vorm, het is zelfs mogelijk om bochten te maken. En een zwaartekrachtrollenbaan? U raadt het al, die werkt door middel van de zwaartekracht. Dit is nog eens een zeer energiebesparend mechanisme ook. Het is dus maar net wat bij uw wensen en doelen past. Wist u dat u ook zelf een transportband op maat kunt laten maken? Op die manier heeft u helemaal niets meer te vrezen als het gaat om de maatvoering.

Hier is uw specialist

Vanzelfsprekend wilt u graag weten waar u terecht kunt voor al deze mogelijkheden en expertise. Wij hebben het antwoord, namelijk ACB Transportbanden en onderdelen. Deze Rollenbaan specialist heeft jarenlange ervaring binnen de meest uiteenlopende oplossingen voor automatisch transporteren.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.