Op zoek naar een vliegengordijn op maat?

Wilt u graag een vliegengordijn op maat? Dan moet u bij Deco Creations zijn. Dit bedrijf maakt persoonlijke vliegengordijnen. Dit betekent dat uw vliegengordijn speciaal op maat wordt gemaakt en een motief naar keuze heeft. Dit werkt niet alleen fantastisch tegen vliegen en ander ongedierte, maar werkt ook als een prachtige binnenkomer voor uw huis en/of woonkamer.  Het is daarnaast ook gewoon mogelijk om uit één van de standaardmodellen te kiezen.

Meer over Deco Creations

Deco Creations is volledig gespecialiseerd in het op maat maken van deco- en vliegengordijnen. Deze worden met plezier gemaakt én geleverd. Het assortiment aan standaardmodellen is zeer ruim en veelzijdig. Het is echter mogelijk om een geheel eigen en uniek gordijn te laten maken. Er zijn verschillende gekleurde hulzen. Vanuit hier worden motieven opgemaakt. Op die manier bestelt u uw eigen aangepaste gordijn. U kunt deze gordijnen zelf in elkaar zetten of kant-en-klaar laten leveren door Deco Creations. De eerste optie scheelt u geld en het is helemaal niet lastig om zelf te doen.

Interesse?

Wilt u graag een eigen vliegengordijn laten maken? Ga dan naar de website. Hier vindt u niet alleen alle informatie over de gordijnen, maar u kunt ook direct het assortiment bekijken of contact opnemen met het personeel van Deco Creations.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.