Op zoek naar een lithium accu?

Op zoek naar een lithium accu? Zoek dan niet verder. U vindt een lithium accu in het assortiment van Rebatt. Dit is een webshop die onder andere veel verschillende accu’s verkoopt. U vindt er naast een lithium accu bijvoorbeeld ook loodaccu’s. Met de vele voordelen van het bedrijf is de keuze niet moeilijk. Wilt u een snelle levering, gratis verzendkosten boven de 50 euro en 24 uur per dag support, maar natuurlijk ook producten van goede kwaliteit? Dan kiest u voor Rebatt.

Producten

Zoals hierboven al werd genoemd is er een breed assortiment met verschillende accu’s. Een voorbeeld is de lithiumaccu. Deze accu is geschikt voor het aandrijven van elektrische motoren. Denk bijvoorbeeld aan een golftrolley. Er zijn verschillende soorten lithiumaccu’s te krijgen, bijvoorbeeld de LifePo4. Deze is licht van gewicht, kan makkelijk gemonteerd worden, is snel op te laten, is zeer veilig en heeft zeer geringe zelfontlading. U kunt deze accu gebruiken in plaats van een loodaccu. Bij Rebatt krijgt u goedkope lithiumaccu’s voor een zeer lage prijs en worden al uw vragen over deze of andere accu’s beantwoord.

Contact opnemen

Vragen of opmerkingen over een product of bestelling? Ga dan naar de website en laat uw vraag achter bij de 24/7 support. U vindt op de website ook alle informatie en producten.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.