Op zoek naar een kachel of haard?

U zoekt een kachel of een haard die sfeer geeft en uw kamer optimaal kan verwarmen? Bij Haardenexpert bent u dan aan het juiste adres. Bij Haardenexpert leveren ze kachels en haarden van goede kwaliteit. Ze leveren onder andere gashaarden en pelletkachels.

Gashaarden bij Haardenexpert

Gashaarden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen uit: inzethaarden, inbouwhaarden, vrijstaande kachels, gevelkachels en hangende haarden. Een haard op gas is erg gemakkelijk en geeft veel sfeer. Door het vlammenspel van een gashaard wordt er een sfeer gecreëerd, nauwelijks te onderscheiden van echt houtvuur. U kunt bij een gashaard kiezen voor een open of gesloten systeem. Bij een open systeem haalt de gashaard de zuurstof uit de zelfde ruimte als waar de haard zich bevindt. Bij een gesloten systeem wordt de lucht via een rookgasafvoer kanaal van buiten gehaald.

Pelletkachels

Ook kunt u kiezen voor een pelletkachel bij Haardenexpert. Dit is een verbrandingskachel, waarin houtpellets verbrand worden. De kachel beschikt over een thermostaat die zichzelf regelt. Dit zorgt voor een optimale verbranding. U regelt zelf de temperatuur in uw kamer en u kunt gebruik maken van een voorprogrammeringsprogramma. Bent u benieuwd naar het aanbod pelletkachels en gashaarden van Haardenexpert? Ga naar de site voor het assortiment of bekijk ze in de showroom. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Haardenexpert.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.