Op zoek naar een goed beveiligingssysteem voor uw computer?

Bent u op zoek naar een goed beveiligingssysteem voor uw computer? Dan bent u bij de nieuwe samenwerkingspartner SOPHOS aan het juiste adres. Uw cliënt, server en complete datanetwerk wordt door SOPHOS protection op een betrouwbare manier beveiligd. Met SOPHOS kunt u dus met een gerust hart achter uw computer kruipen.

Waarom zou u voor SOPHOS moeten kiezen?

SOPHOS heeft meerdere voordelen waar u van kan genieten. Wat dacht u van soft- en / of hardware oplossingen? Bescherming van data, web, mail en nog veel meer. Een gespecificeerde beveiliging en het nieuwste van het nieuwste op gebied van computerbeveiliging. Tot slot kunt u er bij SOPHOS voor kiezen om een firewall te nemen. SOPHOS is gedegen en betrouwbaar en dat is precies wat u nodig heeft in een beveiligingssysteem voor uw computer!

 

Alle informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie over SOPHOS en onze dienst? Neem dan snel een kijkje op onze website en klik hier. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder met uw vraag en denken mee over een passende oplossing! Wij zijn bereikbaar per mail op info@netstream.nl. Telefonisch kunt u ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 0318 478 281.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.