Op zoek naar een camping in Nederland?

Wilt u aankomende zomer lekker kamperen in eigen land? En wilt u toch het gevoel hebben dat u erg ver weg bent? Ga dan naar camping de Leistert. Deze camping is een echte aanrader, want het is bekroond met 5 sterren. Daarnaast is het door de ANWB uitgeroepen tot topcamping. Hierdoor weet u zeker dat u een camping bezoekt waar alles tiptop in orde is.

Wat u kunt doen
Bij deze camping is genoeg te beleven, dus u hoeft zich dus nooit te vervelen op deze camping. Neem in duik in het subtropische zwembad, sla een balletje op de golfbaan en gooi kegels om op de bowlingbaan: bij camping de Leistert kan het allemaal. Ook aan de kinderen is gedacht. Er is een groot indoor speeltoestel en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd door het recreatieteam. Wilt u liever lekker tot rust komen? Dat kan ook. In de buurt zitten diverse natuurparken waar u heerlijk kunt genieten van de rust.

Meer informatie over deze camping?
Heeft u na het lezen van deze blog nog vragen over deze camping? Bezoek dan de website en neem contact op. Wees er wel snel bij, want zo maakt u nog kans om één van de mooiste plekken van de camping te bemachtigen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.