Ontslag tijdens ziekte, mag dat?

Ontslag tijdens ziekte, mag dat?’ Dat klinkt als een vraag die u beter niet aan een leek kunt stellen. Voor vragen over arbeidsconflicten kunt u beter naar een professional stappen, iemand die verstand en tijd heeft om mee te denken over uw zaak. En dit hoeft helemaal niet duur te zijn! U kunt eenvoudig via Juranet juridisch advies aanvragen.

Wat is Juranet precies?

Juranet is een eenvoudig platform waarmee u op een toegankelijke manier juridisch advies kunt krijgen. U kunt de betreffende documenten uploaden via de website, ze worden dan vervolgens binnen 24 uur bekeken door een jurist en die zal u via de mail een advies geven. Eenvoudig, want zo vermijdt u lange wachtrijen bij het juridisch loket en weet u tegen een scherpe prijs toch waar u staat. U hoeft namelijk maar eenmalig 37,50 over te maken naar Juranet, dit kan eenvoudig via iDeal.

Voor wat voor adviezen?

Behalve voor het advies over ontslag- of arbeidsrecht kunt u voor uiteenlopende zaken bij Juranet terecht. Ook als u bijvoorbeeld wilt scheiden van uw partner staan ze klaar om u te adviseren, of misschien heeft u wel een andere juridische vraag. Schroom niet, en stel de vraag via de website van Juranet!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.