Online veilingen van elektrische fietsen, sauna’s en meer

Wilt u graag een pooltafel, sauna, nieuw sanitair of een elektrische fiets aanschaffen? Maar kunt u nergens een webwinkel vinden die deze dingen verkoopt? Of vindt u dat de prijs overal te hoog ligt? Dan is het een heel goed idee om deze dingen aan te schaffen via een veiling. Ook dit kan namelijk gewoon online. Bij NBD Auctions. Deze website staat vol met online veilingen van dit soort producten. Het grootste voordeel? U bepaalt zelf de prijs!

Hoe werkt het?

Om mee te kunnen bieden op de veilingen hoeft u alleen een account aan te maken. Vervolgens heeft u toegang tot elke veiling om mee te kunnen bieden. Per veiling gaat het om één product wat, waarschijnlijk, meerdere mensen willen hebben. Het is hierbij de bedoeling dat u de hoogste en laatste bieder bent, zodat u het product ‘wint’  en mag kopen en mag ophalen. De prijs van het product wordt deels bepaalt door u. Andere factoren die meespelen zijn het budget van en de concurrenten zelf, het soort product en het tijdstip waarop de veiling speelt.

Account aanmaken

Ga nu naar de website om een account aan te maken en om direct mee te veilen op de luxe producten. Op de website vindt u alle nodige informatie en kunt u ook contact opnemen als u vragen en/of opmerkingen heeft.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.