Onbeperkte fondue in Zaandam?

Bent u wel eens wezen fonduen? Of heeft u dit nog nooit geprobeerd? Dan moet u het toch écht eens overwegen. Het kan ook zijn dat u op zoek bent naar een restaurant waar dit kan. Bij restaurant De Proeverij de Koekfabriek bent u aan het juiste adres. Naast het reeds bestaande ‘all-you-can-eat’-concept, kunt u daar nu ook onbeperkt fonduen. En dat voor maar € 19,95 per persoon! Zoekt u een fondue in Zaandam? Proeverij de Koekfabriek is gelegen in Zaandam in een prachtig monumentaal pand. 

Fonduen bij Proeverij de Koekfabriek

Wat is fonduen precies? Fondue is eigenlijk een gerecht waar bepaalde etenswaren in kleine stukjes worden ondergedompeld in een warme of hete vloeistof, bijvoorbeeld kaas. Het onbeperkt fonduen werkt als volgt. Om te beginnen kunt u kiezen uit drie soorten fonduen of een Chinese vleesfondue. Tijdens het fonduen kunt u de bijhorende ingrediënten onbeperkt bij bestellen. Ook als u met een grote groep bent. Het dessert is een overheerlijke, huisgemaakt chocoladefondue. Daarmee sluiten jullie de gezellige en lekkere avond perfect af.

Fondue restaurant in Zaandam? Proeverij de Koekfabriek!

Bent u nieuwsgierig naar het fonduen bij Proeverij de Koekfabriek? U was op zoek naar een fondue restaurant in Zaandam en nu hebt u er één gevonden. Via de website vindt u alle informatie en kunt u tevens reserveren. Eetsmakelijk!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.