Notuleerservice van SecretariA

Bent u voor vergaderingen op zoek naar een professioneel notulist? Bij SecretariA bent u aan het juiste adres. De professionele en vakbekwame notulisten van SecretariA maken zich de materie van een vergadering snel eigen. Zij kunnen de inhoud scherp en zorgvuldig samenvatten. De professionele notuleerservice van SecretariA staat voor u klaar wanneer u een notulist nodig heeft.

Een vaste notulist

Het is belangrijk dat tijdens een bijeenkomst schriftelijke verslaglegging wordt gedaan. SecretariA kan u een vaste notulist bieden. Zij houden van iedere klant een dossier bij waarin ze vast leggen wat uw wensen en bedrijfsgegevens zijn en wat uw huisstijl is. U kunt kiezen uit verschillende soorten verslagen die zij voor u maken. Zo kunt u kiezen voor actie- en besluitenlijst, samenvattend verslag, uitgebreid samenvattend verslag of een woordelijk verslag. Voor verslagen in een vreemde taal bent u bij SecretairA ook helemaal goed. Ze hebben hier ook notulisten die verslagen maken in onder andere Duits en Engels.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat SecretariA voor u kan betekenen? Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op en zij helpen u verder. Naast de notuleerservice, kunt u bij SecretariA ook terecht voor telefoondienst en een freelance secretaresse. Wilt u meer weten? Ga dan direct naar de site.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.