Nederlandse producten online bestellen over de grens

Boodschappen doen in het buitenland heeft twee kanten. Het is aan de ene kant heel erg leuk, u ziet namelijk allemaal producten waar u geen weet van had en u heeft zin om dit allemaal te proberen. Het is tenslotte vakantie en een beetje avontuur past hier wel bij. Aan de andere kant kan het heel vervelend zijn, omdat u niet vindt wat u zoekt. Denk bijvoorbeeld aan pindakaas, hagelslag, drop of typisch Nederlandse snoepwaren en koekjes. Gelukkig kunt u Nederlandse producten online bestellen via Dutchexpatshop.com.

Over Dutchexpatshop.com

Dutch Expatshop is een webwinkel helemaal gericht op typisch Nederlandse producten die in het buitenland niet makkelijk te vinden zijn. U kunt als u 2 weken op vakantie gaat natuurlijk veel producten meenemen waar u echt niet zonder kan, maar stel nou dat u voor een langere tijd in het buitenland zit. Of dat u helemaal niet wist dat deze producten over de grens niet te krijgen waren. Dan komt Dutch Expatshop om het hoekje kijken. Het zal u verbazen hoeveel producten er in het buitenland niet te krijgen zijn. Van frikandellen en hagelslag wisten we het wel, maar wist u dat babyvoeding en bepaald maandverband wat wij hier zijn gewend, ook over de grens niet verkrijgbaar is?

Bestellen

Gelukkig kunt u babyvoeding, frikandellen, drop en libresse string towels gewoon online bestellen bij Dutchexpatshop. Ga snel naar de website voor alle informatie en natuurlijk voor het assortiment.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.