Naar Tongo om Duits te vertalen

Zoals wij allemaal weten liggen wij tegen Duitsland aan. Hierdoor, en door de opkomst van verbeterde en snellere infrastructuur, is ons contact met Duitsland groter dan ooit. Dit betekent dat wij vaak met Duitsers in contact kunnen komen. Bijvoorbeeld in de zakelijke wereld. Het kan dan lastig zijn als wij de taal niet goed kunnen spreken, lezen of schrijven. Gelukkig kan Tongo Vertaalbureau helpen met het laatste door Duits te vertalen.

Over het vertalen

Het vertalen van een huwelijksakte, brief, folder of website naar het Duits hoeft u niet meer zelf te doen. U kunt dit overlaten door een van de freelance vertalers uit het netwerk van Tongo Vertaalbureau. Vanaf 11 cent per woord kunt u een vertaling uit laten voeren door iemand met diploma’s om naar het Duits te kunnen vertalen. Dit is dus altijd foutloos en binnen de deadline. Bovendien krijgt u bij elke vertaling een tevredenheidsgarantie. Dit betekent een zeer goed service, zeer goede vertaling en natuurlijk voor een goede prijs.

Aan de slag

Via de website kunt u een offerte aanvragen of contact opnemen en ontzettend veel informatie vinden over de prijzen, mogelijkheden, talen en meer. Surf daarom naar de website en ga aan de slag met het laten vertalen van uw website!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.