Het mooiste vakantiepark in Limburg

Bent u op zoek naar het mooiste vakantiepark in Limburg? Dan bent u bij Recreatiepark de Leistert geheel aan het juiste adres. Hier treft u namelijk Camping de Leistert. Dit is een 5-sterren camping waar u heerlijk kunt genieten van een welverdiende rust. Dit met bijvoorbeeld uw familie of uw beste vrienden. Hier krijgt u altijd een heerlijk uitgerust vakantiegevoel! Dit park beschikt over een divers aanbod van verblijfsmogelijkheden. U kunt hier bijvoorbeeld één van de kampeerplaatsen boeken en uw eigen kampeermiddelen meenemen. Maar u kunt bijvoorbeeld ook overnachten op een camping met privé sanitair. Dit is kamperen in iets meer luxe! Tevens kunt u er ook overnachten in een bungalow. Hier krijgt u bijvoorbeeld uw eigen sauna en bubbelbad.

Een tal aan activiteiten

Op dit vakantiepark in Limburg zijn er een heleboel leuke activiteiten te doen. U kunt bijvoorbeeld gaan zwemmen in een subtropisch zwemparadijs. Ook is er een verwarmd buitengolfslagbad. Tijdens de koudere dagen kunt u naar het overdekte Plaza. Hier kunt u genieten van vertier en plezier. Ook vindt u hier indoor speeltoestellen, bowlingbanen en een sportcafé.

Bekijk de omgeving

Ook in de omgeving van Recreatiepark de Leistert zijn er een tal aan leuke activiteiten te doen. U kunt hier bijvoorbeeld naar GaiaZoo, Toverland of lekker gaan winkelen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.