Mooie zilveren heren armband kopen

Zilveren heren armband  kopen als cadeautje voor uw partner bijvoorbeeld voor de verjaardag, jubileum of als bedankje voor iets heel bijzonders? Nine2fivesilver heeft diverse herenarmbanden in het assortiment die hand gesmeden zijn en volgens de laatste trends. Een uniek sieraad waar u een man blij mee maakt!

Wat is Nine2five voor winkel?

Het is een webshop waar u alle ontwerpen online kunt bestellen van sieradenontwerper Frederic Bonnet. Hij is een edelsmit die stoere armbanden ontwerpt voor zowel heren als dames, allen voornamelijk van zilver. Hij heeft gewerkt voor grote merken als Buddha 2 Buddha en Blessed Jewelz maar is voor zichzelf begonnen en bezig om zijn eigen merk groot te maken. Het zijn unieke ontwerpen die de schoonheid van zilver geheel tot hun recht laten komen.

Hoe werkt het precies?

Op de website kan je gemakkelijk sieraden naar wens bestellen. Alle sieraden zijn gemaakt met passie en vakmanschap, maar u hoeft ervoor niet naar de winkel. Via de website zijn duidelijke foto’s te bekijken en kunt u eenvoudig een keuze maken. U weet zeker dat u een uniek sieraad bestelt wat met veel passie is ontworpen en waarmee u orginieel bent. Bent u benieuwd? Bezoek de website van Nine2fivesilver.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.