Mooie Casier à bouteilles voor thuis!

Zondagmiddag: kaasjes, wijntje, dekentje op de bank samen kletsen of televisie kijken. Een heerlijk bourgondisch gevoel waar veel mensen echt van kunnen genieten. Dit gevoel kan je natuurlijk ook terug laten komen in je interieur. Geen idee hoe? Wat dacht je van een mooi wijnrek waarin je al je favoriete wijnen presenteert. Een echt mooi wijnrek koop je gewoon via internet via Casier a Vin webshop, en hiermee geniet je van jouw casier à bouteilles!

Een wijnrek voor de liefhebber

Veel mensen kunnen echt geniet van een lekkere fles wijn en beleven er plezier aan om bij leveranciers lekkere wijnen in te kopen. Dan is het natuurlijk leuk om aan je gasten te kunnen laten zien wat je zoal in huis hebt. En een mooie houten wijnrek zorgt er ook voor dat je zelf het overzicht houdt van de wijnen die je hebt. Een wijnrek geeft je woning een meer bourgondische uitstraling en het staat gezellig.

Een wijnrek van Caisier a Vin

Deze wijnrekken worden met de hand gemaakt en bestaan uit verschillende onderdelen hout en zijn eenvoudig om zelf in elkaar te zetten. Je kan het wijnrek van blank hout kopen maar ook gelakt. Een ruim assortiment dus! Bekijk het assortiment op de website van Caisier a vin, klik daarvoor hier.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.