Met behulp van mediator

Bent u iemand die graag zelf naar de oplossing zoekt, maar wilt dit niet lukken met diegene waarmee u een conflict heeft? Laat het dan niet tot een rechtszaak komen, maar probeer allereerst naar andere mogelijkheden te kijken om het probleem op te lossen. Eén van die mogelijkheden is om contact op te nemen met een mediator die u vervolgens zal bijstaan tijdens het oplossen van het probleem. De mediator Lelystad zal er namelijk voor zorgen dat jullie het probleem zelf gaan oplossen door middel van het luisteren naar elkaars wensen. Uiteindelijk zullen jullie beiden tot een besluit moeten komen.

Een besluit nemen

Bij een rechtszaak wordt het besluit altijd door de rechter genomen. Bij een mediator is dit dus niet het geval. De mediator zal er namelijk voor zorgen door middel van de juiste begeleiding, dat diegene die in een conflict zitten, zelf zoeken naar de juiste oplossing. Op deze manier zullen beide partijen altijd met een tevreden gevoel naar huis gaan. Hierdoor zal er nooit 1 van de 2 partijen met een ontevreden gevoel zitten.

Schakel mediator Utrecht in

Bent u woonachtig in de omgeving van Utrecht en bent u op zoek naar de hulp van een mediator? Surf dan naar de website van mediator Utrecht!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.