Merkkleding inkopen

Het is weer tijd om kleding in te kopen voor het volgende seizoen. Wilt u een leuk nieuw merk in uw collectie voegen? Misschien is het merk City of Sails dan wat voor u. Het is een stoer kledingmerk waar in Europa al veel vraag naar is. Neem eens een kijkje bij City of Sails voor het inkopen merkkleding

City of Sails

De naam City of Sails vindt zijn oorsprong in Australië. De metropool Sydney, die tot wel haast ieders verbeelding spreekt, wordt vaak bestempeld als ‘the city of sails’. Eén van de associaties die het merk aan Sydney verbindt is de daar zo kenmerkende ‘no worries’ lifestyle. Het betreft hier een luxe casual collectie in het midden en hoogsegment, met een eigen unieke Nederlandse signatuur. Het label biedt onder andere: polo’s, T-shirts, stoere knits, rugby shirts, (hooded )sweats, shirts en bermuda’s voor dames en heren. De collectie kenmerkt zich primair door de mooie stofkwaliteiten in combinatie met een uiterst verfijnde detaillering, weinig branding, stoere washings en commerciële kleuren.

Neem contact op

Wilt u graag City of Sails kleding inkopen voor uw winkel voor het volgende seizoen? Neem vrijblijvend contact op. Ook is er de mogelijkheid om de collectie te bekijken in de showroom in Almere.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.