Machines van Allmarec voor in het magazijn

Zoekt u naar machines voor in uw magazijn of werkplaats? Neem eens een kijkje in het assortiment van Allmarec. Allmarec levert machines die het werk in het magazijn of in de werkplaats verbeteren. Het gaat dan om verbetering op het gebied van veiligheid, milieu en ergonomie. Bij Allmarec worden onder andere pelletautomaten, balenpersen, plasticpersen, kartonpersen, handpersen afvalpersen en de papierpers geleverd.

Het assortiment aan machines

U kunt plastic, karton en folie tot een baal persen. Hiervoor kunt u gebruik maken van één van de machines van Allmarec. U vindt bij Allmarec een uitgebreid assortiment aan machines. Door gebruik te maken van een balenpers bespaart u afvalkosten en u houdt meer ruimte en tijd over in het magazijn. Met een pelletautomaat kunt u lichamelijke klachten bij uw personeel verlagen. De pelletautomaten zorgen er voor dat uw personeel niet meer hoeft te tillen. Met de machines van Allmarec kunt u veel tijd en ruimte besparen en daarnaast verbetert u de veiligheid in het magazijn of in de werkplaats.

Een offerte aanvragen op de site

Bent u benieuwd naar de machines van Allmarec? Ga naar de site voor het aanbod en voor meer informatie. Ook kunt u contact opnemen met Allmarec en zij helpen u verder met informatie en advies. Geïnteresseerd in een machine? Vraag een gratis offerte aan.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.